Jelenleg webáruházunk nem üzemel!

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szem. átvétel: Jelenleg nem lehetséges

Egyedi Mandzsettagombok

Figyelem! A mandzsettagombokat nem itt tudod megrendelni, hanem külön erre a termékre létrehozott webáruházunkban, a www.mandzsettagomb.com oldalon. A legegyszerűbb módja annak, hogy odajuss, ha a fejléc jobb felső sarkára kattintasz.

 

A mandzsettagomb a férfi ékszerek egy olyan darabja, amit az elegáns ingek ujjában használnak gombok helyett. A mandzsettagombok a férfi viselet viszonylag új találmánya, kiszorította a régi stílusú kötést, amelyet azelőtt hordtak a férfiak, a csuklónál megkötve, és ugyancsak kiszorítják a gombos mandzsettákat is.

A mandzsettagombok még mindig divatosak a hivatalos viseletben, és előírás szerint az ingre francia mandzsettát kell tenni. Ezek az ingujjak hosszabbak, mint a kar, hogy a gomb nélkül átessenek a csuklón. A mandzsetta vissza van hajtva egy kört és össze van kapcsolva a mandzsettagombok segítségével a \'gomblyukakon\', ez ugyan nem egy helyes kifejezés ebben az esetben, hiszen mindkét oldalon lyuk van, és nincs gomb.

Míg a gombos ujjú ingek spirálban fedik egymást, a mandzsettagombos ingujjak úgy záródnak, hogy a két oldalt egymásra csúsztatják és a két lyukba jön bele a mandzsettagomb. A mandzsettagombok egyik vagy mindkét oldalán lehetnek motívumok, a díszítetlen oldalon van a mechanizmus -- általában egy akadály, ami vízszintesen elforgatható, és megakadályozza a mandzsettagombok kiesését a gomblyukakból. Amennyiben csak az egyik oldalt díszített mandzsettagombokat visel, mint egy ékszer vagy egy monogram, a díszített oldal kerül kívülre. Vagyis, ha a karjait az oldala mellett tartja, a mandzsettagombok díszített oldala lesz látható és a zárómechanizmus el lesz rejtve.

 

A termékek kizárólagos forgalmazói vagyunk az Országban, viszonteladók jelentkezését várjuk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.